Residence Sabelspoort

Han Hameeteman architectuur heeft de eervolle opdracht gekregen om de gevelrenovatie van de iconische Residence Sabelspoort in Arnhem vorm te geven. Het oorspronkelijke concept komt door een minder zorgvuldige uitvoering en vervuiling niet tot zijn recht. Door aanpassing van de gevelafwerking, kleurstelling en zeer zorgvuldige detaillering wordt dit weer goed afleesbaar.

 

Landhuis in Gendt

Op een zeer royaal kavel is door ons bureau een ruime villa ontworpen in traditionele Betuwse stijl. De compositie van twee hoofdmassa’s haaks op elkaar vormen een ontvangend gebaar voor de bewoners en bezoekers. De woning is rijk gedetailleerd en uitgevoerd in natuurlijke materialen: herbruik baksteen voor de gevels, houten kozijnen, herbruik gebakken dakpannen, Belgisch hardsteen en zinken elementen. De intensieve samenwerking tussen bewoners en architect hebben geleid tot een huis dat 'past als een jas'.

 

Landhuis in Zetten

In het Woondomein aan de Linge in Zetten worden in totaal circa 40 luxe vrijstaande woningen gebouwd op basis van een stedenbouwkundig plan en  beeldkwaliteitsplan van Han Hameeteman architectuur. Van onze hand is het ontwerp van een landhuis in Cottage stijl. De begane grond heeft een L-vorm. De woonkamer, woonkeuken, keuken en hoofdslaapkamer zijn op de achtertuin georiënteerd. Deze ruime woning met kenmerkende cottage stijlelementen is in het domein bekend als "het huis met de schoorstenen".